в корзину

Корзина покупок
 
фото Акумулятор мультигелевий LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah (23718), LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah, Акумулятор мультигелевий LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah (23718) фото товару, як виглядає Акумулятор мультигелевий LogicPower AGM LPM-MG 12V -

Код товара: 40542

Наявність: Є в наявності

Акумулятор мультигелевий LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah (23718)

Ціна: 8379 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.


Купити Акумулятор мультигелевий LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah в Україні, опис, відгуки.


Зовнішній акумулятор Акумулятор мультигелевий LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah, виготовлений за покращеною технологією – повністю герметичне свинцево-кислотне джерело живлення. Батарея не потребує технічного обслуговування в процесі зберігання та експлуатації.

Всередині акумулятора розташовані абсорбуючі прокладки зі скловолокна, що повністю виключає витікання електроліту та виділення шкідливих випарів. Завдяки покращеній технології виготовлення пластин акумулятори цього типу можуть витримувати високі навантаження.

Важливі особливості

  • Ресурс циклів заряд/розряд у мультигелевих акумуляторах – 800.
  • Акумулятор можна встановлювати в житлових приміщеннях. Відсутність вільного рідкого електроліту між пластинами та повна герметичність корпусу виключають витікання кислоти та гарантують відсутність шкідливих випарів.
  • Ці акумулятори при практичному використанні показують стабільні результати при роботі в умовах низьких (-20°С) та високих (+50°С) температур навколишнього середовища.
  • В експлуатації мультигелевий AGM акумулятор здатний витримувати тривалий розряд, циклічний розряд, глибокий розряд та розряд високими струмами.
  • Акумулятори цього типу мають низькі показники саморозряду при тривалому зберіганні та надійний самозахист від перерозряду та надмірного заряду батареї.

Після ознайомлення з інформацією про товар, Ви можете заповнити заявку на сайті або зателефонувати за вказаними телефонами, щоб купити Акумулятор LogicPower AGM LPM-MG 12V - 150 Ah. Для вашої зручності ми доставимо товар до всіх регіонів України, з Одеси та Києва можливий самовивіз.

Додаткова інформація
Гарантія 12 місяців
Технічні характеристики
Кількість циклів 800
Струм заряду 15-30 А
Тип клем T11 (під болт М8)
Ємність 150 Ah
Опір 4,5 mOm
Напруга 12 В
Фізичні характеристики
Габарити 484 х 170 х 240 мм
Вага 41.4 кг
Общее
Категория: Гелеві і AGM батареї
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: