в корзину

Корзина покупок
 
фото Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS, METABO BS 18 LTX IMPULS -каркас, Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS фото товару, як виглядає Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS дивитися фото
фото Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS, METABO BS 18 LTX IMPULS -каркас, Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS фото товару, як виглядає Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS дивитися фото фото Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS, METABO BS 18 LTX IMPULS -каркас, Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS фото товару, як виглядає Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS дивитися фото фото Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS, METABO BS 18 LTX IMPULS -каркас, Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS фото товару, як виглядає Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS дивитися фото фото Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS, METABO BS 18 LTX IMPULS -каркас, Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS фото товару, як виглядає Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS дивитися фото

Код товара: 25654

Наявність: Немає в наявності

Шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS

Ціна: 13598 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Якщо є необхідність у придбанні високоякісного оригінального інструменту витративши при цьому мінімум коштів, то дриль-шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS - це оптимальний вибір. Звичайно дана модель не з дешевих, але має найменшу ціну серед аналогів від даного виробника, так як йде з мінімальною комплектацією, і при цьому володіє такими ж характеристиками і можливостями. Тривалий термін служби апарату забезпечується за рахунок термозахисту двигуна і спеціального алюмінієвого сплаву в основі корпусу редуктора, який поліпшить тепловіддачу. При демонтажних роботах дуже стане в нагоді режим імпульс, що дозволяє викручувати щільно сидять саморізи, навіть зі "злизати" головками. Система Precision Stop відмінно підійде для ремонтних робіт, наприклад для прикручування гіпсокартону до профілів, дозволяючи виставити максимальне значення крутного моменту. З огляду на, що харчування йде від акумулятора і відповідно робота може проводитися де завгодно не зайвою виявиться і вбудоване підсвічування для освітлення темних або слабоосвещенних місць.

Інструмент відмінно підійде для швидкого свердління отворів в стали, пластиці, кольорових металах, і особливо корисний буде при роботі з деревом, а саме того, що проробляє великих отворів до 5 см в діаметрі.

  • Вбудована система Precision Stop
  • 2 акумулятора 4 Ач
  • Шпиндель з внутрішнім шестигранником для біт
  • Миттєва зупинка обертання шпинделя
  • Електроніка Variospeed (V)
  • Термозахист двигуна
  • Легкодоступний регулятор швидкостей
  • Універсальна система контролю і захисту інструменту і акумуляторної батареї
  • Корпус редуктора виготовлений з алюмінієвого сплаву під тиском
  • Яскраве освітлення обоча області
  • Режим імпульс.

Купити дриль-шуруповерт METABO BS 18 LTX IMPULS в Києві, Одесі або будь-якому іншому місті країни - просто. Ви можете зателефонувати нам і залишити своє замовлення на нашому сайті e-ctr.com.ua. Доставка і продаж здійснюються по Україні. Доступна ціна та широкий асортимент дозволять підібрати модель навіть самому вимогливому покупцеві.

Додаткова інформація
Комплектація коробка
Технічні характеристики
Джерело живлення аккумулятор
Швидкість обертання 400/1400 об/мин
Патрон быстрозажимной
Тип аку ора Li-Ion
Діапазон затиску свердла 1.5 - 13 мм
Крутний момент в м'якому матеріалі 42 Нм
Крутний момент в твердому матеріалі 96 Нм
Діаметр свердління в металі 13 мм
Напруга 18 В
Діаметр свердління в деревині 50 мм
Клас інструменту профессиональный
Фізичні характеристики
Вага 2.0 кг
Общее
Категория: Шурупокрути
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: