в корзину

Корзина покупок
 
фото Пряма шліфувальна машина Rebir TSM-125/1450, Rebir TSM-125/1450, Пряма шліфувальна машина Rebir TSM-125/1450 фото товару, як виглядає Пряма шліфувальна машина Rebir TSM-125/1450 дивитися фото

Код товара: 40189

Наявність: Є в наявності

Пряма шліфувальна машина Rebir TSM-125/1450

Ціна: 5100 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.


Купити Пряму шліфувальну машину Rebir TSM-125/1450 в Україні, опис, відгуки.


Пряма шліфувальна машина Rebir TSM-125/1450 застосовується для роботи професійній сфері. Такий інструмент використовують на будівництві або на виробництві. Він застосовується для шліфування або полірування плоских поздовжніх поверхонь з такою шліфувальною машиною особливо зручно працювати з прокатним металом, з трубами та профілями, зі швелерами та куточками. Особливість робочої частини ШМ дозволить майстру легко виконувати обробку у важкодоступних зонах, працювати з нерівними поверхнями.

Висока потужність

Потужний двигун 1450 Вт забезпечує високу продуктивність прямої шліфувальної машини Rebir TSM-125/1450 для роботи в будь-яких умовах і можливість роботи у всіх діапазонах навантаження. Завдяки надійній системі охолодження двигуна, представлений інструмент не боїться термічного навантаження.

Захист від повторного запуску

Вбудована електроніка робить роботу з прямою шліфувальною машиною Ребір TSM-125/1450 максимально надійною та комфортною. Захист від повторного включення забезпечить у процесі роботи при мимовільному відключенні та повторному включенні інструменту в мережу або при перебоях в електропостачанні.

Захистний кожух

Широкий сталевий захисний кожух забезпечить безпеку та комфорт у роботі. У процесі зачистки металу утворюється багато пилу та іскор, так що кожух відводить їх від користувача, роблячи його роботу кращою. Сам кожух можна регулювати для налаштування інструменту перед роботою за тих чи інших умов.

Поворотна ручка

Шліфувальна машинка Rebir TSM-125/1450 обладнана сучасною системою перевороту ручки, що забезпечить можливості налаштування інструменту відповідно до того, в якій зоні виконується обробка. Для повороту ручки не використовується додатковий інструмент.

Ергономічні ручки

Основна та передня ручки оснащені додатково ковзними гумовими накладками, вони забезпечують якісне утримання шліфувальної машини в будь-якому положенні. Такі ручки також сприяють мінімальному навантаженню на руки і роблять Вашу роботу з ШМ максимально комфортною.

Надійний захист від пилу

Rebir TSM-125/1450 відрізняється професійним захистом від пилу, так що привід і двигун не схильні до суттєвого абразивного зносу.

Після ознайомлення з інформацією про товар, Ви можете заповнити заявку на сайті або зателефонувати за вказаними телефонами, щоб купити Пряму шліфувальну машину Rebir TSM-125/1450. Для вашої зручності ми доставимо товар до всіх регіонів України, з Одеси та Києва можливий самовивіз.

Додаткова інформація
Гарантія 12 місяців
Технічні характеристики
Потужність 1450 Вт
Тип прямі
Джерело живлення мережевий
Число оборотів 6300 об/хв
Діаметр шліфувальної платформи 125
Напруга 220 В
Общее
Категория: Шліфувальні машини
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: