в корзину

Корзина покупок
 
фото Перфоратор HITACHI 8-12 mm, HITACHI DH50MR, Перфоратор HITACHI 8-12 mm фото товару, як виглядає Перфоратор HITACHI 8-12 mm дивитися фото
фото Перфоратор HITACHI 8-12 mm, HITACHI DH50MR, Перфоратор HITACHI 8-12 mm фото товару, як виглядає Перфоратор HITACHI 8-12 mm дивитися фото

Код товара: 18726

Наявність: Є в наявності

Перфоратор HITACHI 8-12 mm

Ціна: 23570 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Чи хотіли б Ви мати апарат, якому по зубах абсолютно будь-яка робота, яку Ви тільки зможете для нього придумати? Уявляю Вашій увазі новий перфоратор HITACHI DH50MR, який завдяки безпрецедентній потужності здатний впевнено працювати навіть з самими твердими матеріалами. Завдяки широкому спектру налаштувань, доступних користувачеві, апарат є досить багатофункціональним. Потужний двигун інструменту оснащений надійною системою охолодження, яка не дозволяє мотору перегріватися навіть після тривалої безперервної експлуатації. Розташування елементів управління не може не радувати, продуманий ергономічний корпус дозволяє швидко отримати доступ до них, проте під час роботи вони не будуть Вам заважати. Дана модель виготовляється з високоякісних матеріалів, стійких до впливу зносу і корозії, завдяки чому апарат добре справляється зі складними умовами експлуатації, великими навантаженнями і складними завданнями. Він абсолютно невимогливий до умов експлуатації, що дає Вам абсолютну свободу в питанні про застосування перфоратора.

Застосовується в основному при виконанні будівельно-ремонтних робіт, у майстернях і ремонтних цехах або для побутового використання. Основним призначенням апарату є виготовлення отворів в твердих матеріалах, таких як бетон. Так само може використовуватися в якості відбійного молотка.

  • Відносно невелика вага і габарити
  • Висока потужність і продуктивність
  • Надійність і довговічність
  • Висока якість збірки і матеріалів
  • Невимогливість до умов експлуатації
  • Додаткова ручка-упор.

Інформація на сайті e-ctr.com.ua є ознайомчою. Якщо Вас зацікавила ціна на HITACHI DH50MR, Ви можете купити його, заповнивши відповідну заявку на нашому сайті або зателефонувавши за вказаним телефоном. Доставка товару здійснюється по Києву та іншим регіонам України.

Додаткова інформація
Комплектація дополнительная рукоятка
Технічні характеристики
Клас інструменту профессиональный
Джерело живлення сеть
Обороти холостого ходу 110-230 об/мин
Патрон SDS-max
Потужність 1400 Вт
Режими роботи удар, сверление + удар
Енегрія удару 20 Дж
* Число ударів холостого ходу 1050-2150
Діаметр свердління в бетоні 50 (160 с коронкой) мм
Напруга 220 В
Фізичні характеристики
Вага 10.5 кг
Общее
Категория: Перфоратори
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: