в корзину

Корзина покупок
 
фото Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485, PROXXON LB/E 28485, Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485 фото товару, як виглядає Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485 дивитися фото
фото Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485, PROXXON LB/E 28485, Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485 фото товару, як виглядає Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485 дивитися фото фото Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485, PROXXON LB/E 28485, Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485 фото товару, як виглядає Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485 дивитися фото

Код товара: 23252

Наявність: Є в наявності

Шліфувальна машина PROXXON LB / E 28485

Ціна: 4678 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Подовжена бормашина PROXXON LB / E - це високоточний інструмент, який призначений для роботи в важкодоступних місцях. Великою перевагою даного приладу є збалансований двигун з максимальною потужністю 100 Вт і електронним регулюванням у всьому діапазоні швидкостей. Цей апарат не тільки красивий, компактний і зручний, але і ретельно продуманий з точки зору ергономіки. Його компактний корпус зроблений з посиленого скловолокном поліаміду, що захистить механізм від механічних пошкоджень. Також варто відзначити, що головка з литого під тиском алюмінію з подовженою 100 мм шийкою, діаметром 20 мм підходить до всіх власникам системи "Micromot".

Шліфувальна машина PROXXON LB / E відмінно підійде для свердління, полірування і шліфування в важкодоступних і вузьких місцях. Може працювати з різними матеріалами, такими як: деревина, пластик, метали, в тому числі дорогоцінні, кераміка.

  • Широкий вибір робочих насадок для найрізноманітнішого застосування
  • тиристорного електронне регулювання дозволяє плавно змінювати швидкість
  • Низький рівень споживання енергії
  • Ергономічний дизайн
  • Можливість швидкої зміни насадки.

Якщо Вас зацікавила шліфувальна машина PROXXON LB / E, Ви можете купити її, зателефонувавши нам або оформивши замовлення через інтернет на сайті e -ctr.com.ua. Продаж і доставка здійснюються як в Києві, так і по всіх регіонах України. Ціна і умови доставки Ви можете уточнити у менеджерів.

Технічні характеристики
Джерело живлення сеть
Обороти холостого ходу 5000-20000 об/мин
Потужність 100 Вт
Тип прямые
Напруга 220 В
Фізичні характеристики
Вага 0.63 кг
Общее
Категория: Гравери
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: