в корзину

Корзина покупок
 
фото Пристосування для кріплення бормашини PROXXON для PD 230 / E 24098, PROXXON для PD 230/E 24098, Пристосування для кріплення бормашини PROXXON для PD 230 / E 24098 фото товару, як виглядає Пристосування для кріплення бормашини PROXXON для PD 230 / E 2

Код товара: 23732

Наявність: Є в наявності

Пристосування для кріплення бормашини PROXXON для PD 230 / E 24098

Ціна: 733 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Пристосування для кріплення бормашини PROXXON для PD 230 / E - це прекрасне доповнення для кріплення бормашин IB / E і LB / E на токарний верстат. Даний кріплення буде міцно тримати бормашину, що дозволить Вам вести якісну обробку. Варто відзначити, що пристрій встановлюється в резцедержатель токарного верстата. Якщо Вам потрібна якісна обробка за допомогою бормашини на токарному верстаті, тоді Вам просто не обійтися без цього пристосування.

Пристосування для кріплення бормашини 24098 використовується для токарного верстата PROXXON PD 230 / E. Без нього неможливо використовувати бормашину і виробляти певні операції.

  • Високоякісний матеріал
  • Надійна фіксація бормашини
  • Повна відповідність стандартам
  • Використовується з токарними верстатами Proxxon
  • Гарантія довгої служби.
Продаж пристосування для кріплення бормашини PROXXON для PD 230 / E 24098 здійснюється в нашому магазині. Для того щоб купити товар Ви можете приїхати до нас на склад в місто Київ, зателефонувати або оформити замовлення через інтернет на сайті e-ctr.com.ua. Перевагами покупки у нас є доступна ціна і доставка по всій Україні.
Фізичні характеристики
Габарити 30x10x65
Общее
Категория: Верстати
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: