в корзину

Корзина покупок
 
фото Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402, PROXXON для PD 400 24402, Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402 фото товару, як виглядає Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402 дивитися фото
фото Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402, PROXXON для PD 400 24402, Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402 фото товару, як виглядає Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402 дивитися фото

Код товара: 23756

Наявність: Є в наявності

Піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402

Ціна: 7364 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Піддон із захистом від бризок PROXXON - це незамінне доповнення для токарного верстата PD 400. Піддон виготовлений з міцного 1,25 мм сталевого листа, який пофарбований порошковою фарбою. Великою перевагою даної моделі є скоси спереду і ззаду, які значно полегшують очищення. Також варто зауважити, що сталеві вставки з отворами призначені для жорсткого кріплення до верстата. З цим прекрасним доповненням працювати з верстатом стане набагато приємніше, а також простіше в плані чистки.

Піддон із захистом від бризок 24402 призначений для використання з токарним верстатом PROXXON PD 400. Служить для захисту робочого місця і приміщення від осколків і бризок при роботі з різними матеріалами.

  • Високоякісний матеріал
  • Надійний захист від бризок і осколків
  • Повна відповідність стандартам
  • Використовується з токарними верстатами Proxxon
  • Гарантія довгої служби.
Купити піддон із захистом від бризок PROXXON для PD 400 24402 Ви можете в Києві, зробивши попереднє замовлення на сайті e-ctr.com.ua. Також Ви можете оформити доставку в будь-яку точку України. span> Опис:





Ліхтар BAILONG 100W POLICE BL-8401-LM - невеликий пристрій, легке і зручне у використанні. Цей девайс неодмінно стане Вашим помічником вдома і на роботі, в поході і на рибалці. Завдяки тому, що джерелом світла служить світлодіод LUMEN, цим забезпечується якісне освітлення. Дальність світіння в режимі узконаправленного променя становить всього близько 40 метрів, що цілком достатньо. Виріб поставляється з функцією Zoom. Масштабування від 1х до 2000х проводиться легким рухом однієї руки. Фокус променя змінюється висуненням головної частини корпусу. Перемикаються режими легким напівнатисканням кнопки включення, яка знаходиться на задній кришці

  • Оптичний зум плюс різана лінза дають ефект широкого кута освітлення і яскравого пучка по центру
  • Виготовлений з анодованого алюмінію з фрезеруванням
  • Модель відрізняється пиловологозахищений і ударопрочностью завдяки тому, що оснащена гумовими кільцями ущільнювачів на різьбових з'єднаннях , що надійно захищає пристрій від вологи і пилу.



  • Купити ліхтар BAILONG 100W POLICE BL -8401-LM Ви можете за досить доступною ціною, зателефонувавши нам або заповнивши форму замовлення прямо на сайті.



    Виробник може змінювати характеристики і комплектацію без попереднього повідомлення, тому уточнюйте інформацію про товар перед покупкою. Ми здійснюємо продаж і доставку товарів по Києву та іншим містам України.

    Розмір: 102х30х25 мм
    Країна виробник: Китай

    Фізичні характеристики
    Габарити 800x270x290
    Общее
    Категория: Верстати
    Немає відгуків про цей товар.
    Написати відгук
    Ваше Ім’я:



    Добре


    Недоліки:


    Ваш відгук:
    Додати фото
    Ссылка на фото:
    Введіть код, вказаний на зображенні: