в корзину

Корзина покупок
 
фото Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492, PROXXON MICROMOT WB 220/E 28492, Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492 фото товару, як виглядає Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492 дивитися фото
фото Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492, PROXXON MICROMOT WB 220/E 28492, Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492 фото товару, як виглядає Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492 дивитися фото фото Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492, PROXXON MICROMOT WB 220/E 28492, Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492 фото товару, як виглядає Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492 дивитися фото

Код товара: 19542

Наявність: Немає в наявності

Шліфувальна машина PROXXON MICROMOT WB 220 / E 28492

Ціна: 5179 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

PROXXON MICROMOT WB 220 / E відрізняється насамперед тим, що цанга і сама робоча насадка розташована перпендикулярно корпусу, що гараздо більше підходить для деяких видів робіт. Збалансований двигун з максимальною потужністю 100 Вт і електронним регулюванням у всьому діапазоні швидкостей роблять даний пристрій професійним, ефективним і довговічним. Корпус з посиленого скловолокном поліаміду. Головка з литого під тиском алюмінію надійно захищає і охолоджує мехагізм. Шліфмашина PROXXON MICROMOT WB 220 / E упакована в міцний пластиковий чемодан.

Бормашина кутова PROXXON MICROMOT WB 220 / E використовується для фрезерування, свердління, зачистки в важкодоступних місцях. Використовується в ювелірному і оптичному справі, для моделювання, для декоротивно обробки дерева, металу, пластику кераміки.

  • Харчування 220 В робить машину більш потужною
  • Широкий вибір робочих насадок для найрізноманітнішого застосування
  • тиристорного електронна регулювання дозволяє плавно змінювати швидкість
  • Низький рівень споживання енергії
  • Ергономічний дизайн <

    Місячний фільтр SKY-WATCHER SK01331 має пропускної ефект 74% . Посадковий розмір 1,25 дюймів - стандартний в такого роду аксесуарах. Використання пристосування може значно поліпшити Ваші спостереження за небесними тілами, але з десь треба врахувати, що ефект від застосування світлофільтрів не завжди однаковий і дуже залежить від досвіду спостерігача і умов спостережень. В одну ніч фільтри надають вельми незначне або навіть негативний вплив, а в іншу ніч - дозволяють домогтися просто дивовижних результатів. Вобщем, як би там не було, найкраще придбати набір аналогічних аксесуарів. Тому, і дана модель №12, & quot
    жовтий & quot
    також може бути у Вас серед аксесуарів до телескопа.
    <Венера & ndash
    допомагає виявити малоконтрастними смуги в хмарному покриві.
  • Марс & ndash
    збільшує контраст полярних шапок, морозних областей, низьких хмар і пилових бур на тлі оранжево-червоних пустинь.
  • Юпітер & ndash
    допомагає затемнити атмосферні потоки, що містять слабкі блакитні тони, і підсилює деталі маленьких оранжево-червоних зональних утворень в поясах. Також корисний при вивченні полярних областей планети.
  • Сатурн & ndash
    корисна для затемнення атмосферних потоків, що містять слабкі блакитні тони, і підсилює деталі помаранчево-червоних утворень в поясах. Покращує видимість розподілу Кассіні в кільцях.
  • Уран і Нептун & ndash
    корисний для посилення ледь видимих ​​деталей в телескопи діаметром 250 мм і більше.
  • Комети & ndash
    покращує видимість жовтуватих пилових хвостів і контраст деталей в голові комети.



 



якщо ціна Вас влаштувала, то купити фільтр SKY-WATCHER SK01335 Ви можете заповнивши відповідну заявку на нашому сайті або зателефонувавши за вказаним телефоном. Дізнатися більше докладні відомості про товар можливо, зателефонувавши нашим менеджерам. Продаж і доставка здійснюється по Києву та іншим містам України. <Бездротовий датчик газу СТРАЖ М-502 - високотехнологічний, малогабаритний, надійний датчик. Повністю бездротової, завдяки чому простий в монтажі, монтаж не зашкодить ремонт, дуже простий в підключенні. При виявленні газу передає сигнал на центральний блок охоронної сигналізації, а також включає вбудовану сирену.
Працює з усіма центральними блоками охоронних сигналізацій ВАРТИ. Сигнал передається на частоті загального призначення, дана частота не вимагає ліцензії на використання. Відстань між датчиком і централлю до 100 метрів. Харчування датчика здійснюється мережі 220 В.

 

 

Область застосування:

 

<Для передачі сигналу датчики використовують частоту загального призначення, дана частота не вимагає ліцензії на використання

 

 

Вся інформація на сайті є ознайомчою. Технічні характеристики і комплектація можуть змінюватися виробником. Більш детальну інформацію уточнюйте у менеджерів.

Якщо вас зацікавила ціна на бездротової датчик газу СТРАЖ М-502, купити його можна в Києві, оформивши замовлення у нас на сайті. Продаж і доставка здійснюються по Україні.

Технічні характеристики
Джерело живлення сеть
Обороти холостого ходу 3000-15000 об/мин
Потужність 100 Вт
Тип прямые
Напруга 220 В
Фізичні характеристики
Вага 0.55 кг
Общее
Категория: Гравери
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: