в корзину

Корзина покупок
 
фото Ділильна головка PROXXON UT 400 24421, PROXXON UT 400 24421, Ділильна головка PROXXON UT 400 24421 фото товару, як виглядає Ділильна головка PROXXON UT 400 24421 дивитися фото

Код товара: 23072

Наявність: Є в наявності

Ділильна головка PROXXON UT 400 24421

Ціна: 19903 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Ділильна головка PROXXON UT 400 відмінно вам послужить для виготовлення деталей неправильної форми. Ця картина може використовуватися спільно з токарним верстатом PROXXON PD 400. Також варто відзначити, що ця деталь може кріпитися як горизонтально, так і вертикально. Цей товар, як і всі інструменти даного бренду, виконаний з самого якісного матеріалу. Система черв'ячної подачі забезпечує розподіл можливість робити поділ на 100. Розміри, посадка і різьблення абсолютно відповідають верстата, для якого вона призначена.

Головка PROXXON UT 400 використовується для токарних верстатів з метою виготовлення деталей неправильної форми. Застосовується на дрібних і великих виробництвах і при моделюванні.

  • Високоякісний матеріал
  • Міцна фіксація оброблюваної деталі
  • Повна відповідність стандартам
  • Використовується з токарними верстатами Proxxon
  • Гарантія довгої служби.
Замовивши на нашому сайті e-ctr.com.ua делительную головку PROXXON UT 400 за привабливою ціною, купити його Ви можете в Києві, також можете оформити доставку в будь-яку точку України.
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: