в корзину

Корзина покупок
 
фото Набір інструменту Proxxon 23604, Proxxon 23604, Набір інструменту Proxxon 23604 фото товару, як виглядає Набір інструменту Proxxon 23604 дивитися фото
фото Набір інструменту Proxxon 23604, Proxxon 23604, Набір інструменту Proxxon 23604 фото товару, як виглядає Набір інструменту Proxxon 23604 дивитися фото

Код товара: 33644

Наявність: Є в наявності

Набір інструменту Proxxon 23604

Ціна: 2798 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Купити Набір інструменту Proxxon 23604 в Україні, опис, відгуки.

Набір інструменту Proxxon 23604 для механіка складається з 14 предметів. Основна частина набору - тріскачка виготовляється з єдиної заготовки хром-ванадієвої сталі, загартована. Одночасне зачеплення відразу декількох зубців з 52 передає максимальний момент. Пристрій оснащений механізмом швидкого вилучення, який скидає насадку при натисканні кнопки. Поверхня інструменту имее подвійний захист - подвійне нікелювання, потім матове фінішне хромування. Протиковзка рукоять виготовлена ​​з маслокіслотостойкой термопластичної гуми (TPR).
Все вставки і пристосування виготовлені з хром-ванадієвої сталі. Високий вміст вуглецю забезпечує постійну твердість. Гарантовано глибокі і гладкі сторони шестикутника забезпечують роботу з виступаючими болтами без клопоту. Тонкостінна конструкція забезпечує зручний доступ, зберігаючи при цьому міцність для важких робіт. Конусні фаски головки полегшують точну посадку при роботі. Фрезеровані стінки забезпечують точність посадки хвостовика. Квадрат насадки, утворений чотирма фрезерованими кутами, забезпечує ідеальну пригін до квадрату ключа. Накидні головки від 19 мм і вище плавно зменшуються в діаметрі до основи квадрата для зручності роботи. Набір поставляється в сталевому боксі порошкового фарбування.

Дана інформація розміщується на сайті для ознайомлення. Щоб купити Набір інструменту Proxxon 23604, вам необхідно заповнити заявку на сайті або зателефонувати за телефоном. Ми здійснюємо доставку в усі регіони України, також можливий самовивіз в Одесі і Києві.
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: