в корзину

Корзина покупок
 
фото Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК, Кентавр КДГ505EК, Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК фото товару, як виглядає Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК дивитися фото
фото Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК, Кентавр КДГ505EК, Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК фото товару, як виглядає Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК дивитися фото фото Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК, Кентавр КДГ505EК, Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК фото товару, як виглядає Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК дивитися фото фото Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК, Кентавр КДГ505EК, Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК фото товару, як виглядає Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК дивитися фото фото Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК, Кентавр КДГ505EК, Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК фото товару, як виглядає Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК дивитися фото

Код товара: 35773

Наявність: Є в наявності

Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК

Ціна: 42870 грн.
Акция: Болгарка с регулировкой оборотов HAOWEI 150/1600 в подарок!
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Купити Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК в Україні, опис, відгуки.

Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК - краще рішення для резервного або постійного електропостачання об'єкта будь-якої складності - від приватного будинку до центру обробки даних. Відмінною особливістю дизельної електростанції Кентавр КДГ505EК / З (2018) є: більш економну витрату палива на відміну від своїх бензинових побратимів. Просте обслуговування, стійкість до різких (піковим) навантажень. Дана модель, як і вся лінійка цього бренду, має всі необхідні захисту від короткого замикання, від недостатнього рівня масла в картері. Варто відзначити присутність автоматичного регулювання напруги, що дозволяє в значній мері економно витрачати дизельне паливо. Наявність електростартера значною мірою полегшує запуск генератора. Наявність клем з виходом постійного струму 12 В. дозволяє використання генератора як автономне зарядний пристрій акумулятора. На передній панелі присутній вольтметр і 2 євро розетки.
Наднизький рівень шуму досягається за рахунок конструктивних особливостей кожуха: унікальний шумоізоляційний матеріал, вбудований глушник і невелика площа вентиляційних решіток.

Важливі переваги: ​​

  • Матеріал ротора і статора генератора - 100% мідь
  • Стабільна робота у всьому діапазоні навантажень
  • Тривалий час безперервної роботи
  • Датчик низького рівня масла в картері двигуна
  • Транспортувальні колеса
Дана інформація розміщується на сайті для ознайомлення. Щоб купити Дизельний генератор Кентавр КДГ505EК, вам необхідно заповнити заявку на сайті або зателефонувати за телефоном. Ми здійснюємо доставку в усі регіони України, також можливий самовивіз в Одесі і Києві.
Додаткова інформація
Гарантія 24 месяца
Технічні
Рівень шуму 85 дБ
Обсяг паливного бака 15 л
Запуск двигуна электростарт
витрата палива 265 г/кВт·ч
Час безперервної роботи 9 ч
Тип двигуна 4-тактный, 1 цилиндровый
Технічні характеристики
Номінальна потужність 5 кВт
Потужність 9 л.с.
Максимальна потужність 5,5 кВт
Напруга 220 В
Паливо дизель
Фізичні характеристики
Габарити 730*520*665 мм
Вага 103 кг
Общее
Категория: Дизельні генератори
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: