в корзину

Корзина покупок
 
фото Акумуляторна батарея CASIL CA-121000, CASIL CA-121000, Акумуляторна батарея CASIL CA-121000 фото товару, як виглядає Акумуляторна батарея CASIL CA-121000 дивитися фото

Код товара: 11915

Наявність: Є в наявності

Акумуляторна батарея CASIL CA-121000

Ціна: 10460 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Купити Акумуляторну батарею CASIL CA-121000 в Україні, опис, відгуки.

Акумуляторна батарея CASIL CA-121000 розроблена для широкого спектру застосувань резервного та автономного електроживлення. Акумуляторні батареї Casil рекомендовані до застосування в охоронних і протипожежних системах, джерелах безперебійного живлення (ДБЖ)
в системах контролю і управління доступом (СКУД), системах відеоспостереження і тривожного сповіщення, системах аварійного освітлення, контрольно-касових машинах, медичному обладнанні, холодильному і торговому обладнанні, АТС і приймально-передавальних радіоцентрах, ліхтарях та інших переносних освітлювальних приладах, електроінструментах.
Корпус виготовлений з газонепроникної пластмаси. Немає ефекту пам'яті при неповному циклі заряд / розряд. Саморозряд становить 2-3% на місяць при кімнатній температурі. Внутрішній опір батареї мало, тому вона здатна віддавати великі потужності в навантаження.
Важливі переваги: ​​
Діапазон робочих температур: від -10 до + 50 ° С
Експлуатація в будь-якому положенні
Електроліт у вигляді гелю
 
Вся інформація на сайті є ознайомчою. Вас зацікавила ціна на акумуляторну батарею CASIL CA-121000 - більш детальну інформацію Ви можете уточнити у менеджерів. Купити Casil CA12120 HQ Ви можете в нашому інтернет магазині, оформивши заявку по інтернету або подзвонити по телефону.

 

Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: