в корзину

Корзина покупок
 
фото Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний), LUXEON 9 EWR-10kVA, Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний) фото товару, як виглядає Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний) дивитися фото
фото Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний), LUXEON 9 EWR-10kVA, Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний) фото товару, як виглядає Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний) дивитися фото фото Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний), LUXEON 9 EWR-10kVA, Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний) фото товару, як виглядає Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний) дивитися фото

Код товара: 25650

Наявність: Є в наявності

Сімісторний стабілізатор LUXEON 9 EWR-10kVA (чорний)

Ціна: 10052 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Застосування в побуті сімісторного стабілізатора LUXEON EDR-3000 - це відмінний спосіб захистити дорогі і важливі домашні електроприлади. Надійність інструменту гарантує міцний корпус і такі системи захисту, як захист від підвищеної і зниженої напруги, від короткого замикання і перегріву. Завдяки новітнім технологіям сімісторний стабілізації напруги, забезпечується стабільна робота навіть при відхилень від номіналу. Крім того апарат обладнаний мережевим фільтром і автоматичним відсікачем напруги, що сприяє продуктивній роботі. Дана модель відноситься до найбільш якісним стабілізаторів для захисту від проблем в мережі.

Апарат застосовується для використання як в побуті для захисту домашніх електроприладів від поломки через проблеми в мережі. Забезпечує надійний захист від перешкод, високовольтних імпульсів і перепадів.

  • Захист від короткого замикання
  • Автоматичний відсікач напруги
  • Надійний металевий корпус
  • Цифровий індикатор напруги
  • Захист від підвищеної і зниженої напруги.

Якщо Вас зацікавив сімісторний стабілізатор LUXEON EWR-10000, Ви можете купити його, зателефонувавши нам або оформивши замовлення через наш інтернет магазин e-ctr.com.ua. Продаж і доставка здійснюються як в Києві, так і по всіх регіонах України. Ціна і умови доставки Ви можете уточнить зателефонувавши нам або оформивши замовлення через наш інтернет магазин e-ctr.com.ua. Продаж і доставка здійснюються як в Києві, так і по всіх регіонах України. Ціна і умови доставки Ви можете уточнить зателефонувавши нам або оформивши замовлення через наш інтернет магазин e-ctr.com.ua. Продаж і доставка здійснюються як в Києві, так і по всіх регіонах України. Ціна і умови доставки Ви можете уточнитьь у менеджерів.

Додаткова інформація
Гарантія 24 месяца
Захист
Захист від короткого замикання +
захист від перевантаження +
модему +
Захист від зниженої напруги +
Технічні характеристики
Точність стабілізації 140-270 (±4%), при входе 90-140 (±7%)
Тип стабілізатора симисторный
Діапазон вхідної робочої напруги 90-270 В
Максимальна потужність 7000 Вт
Цифровий вольтметр вхідної напруги +
Цифровий вольтметр вихідної напруги +
Напруга 220 В
Підключення до мережі клеммное подключение
З'єднати юченіе навантаження клеммное подключение
Світлодіодні індикатори режимів роботи +
Автоматичний відсікач напруги +
Мережевий фільтр +
Фізичні характеристики
Габарити 435х310х198 мм
Вага 21.3 кг
Общее
Категория: Сімісторні стабілізатори
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: