в корзину

Корзина покупок
 
фото набір біт PROXXON 23070, PROXXON 23070, набір біт PROXXON 23070 фото товару, як виглядає набір біт PROXXON 23070 дивитися фото

Код товара: 25485

Наявність: Є в наявності

набір біт PROXXON 23070

Ціна: 1777 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Набір біт PROXXON 23070 просто незамінний під час ремонтних, будівельних робіт і в побутових умовах. У комплект входять перехідники шестигранник-квадрат зі вбудованим магнітом, набір головок розмірами 4-13 мм з посадкою 1/4 & quot
, 16 отверточних біт з шестигранною посадкою, які можуть використовуватися при роботі з дрилем, і шестигранні ключі розміром 1.25 - 3 мм. Всі елементи виготовлені зі спеціальних сплавів, мають високу якість і тривалих термін служби. Комплект поставляється в спеціальному боксі для зберігання.

Даний комплект застосовується як в побутових умовах, так і в професійній сфері, наприклад на СТО, в слюсарних і сантехнічних сферах, під час будівельних і ремонтних робіт і т.д.

  • Намагнічений перехідник
  • Посадка головок 1/4 & quot
  • Високоякісна легована сталь.
Купити набір біт PROXXON 23070 за низькою ціною Ви можете в нашому магазині e-ctr.com.ua, зателефонувавши нам або оформивши замовлення через інтернет. Продаж і доставка здійснюється по всій Україні.
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: