в корзину

Корзина покупок
 
фото Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850, FISKARS 112850, Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 фото товару, як виглядає Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 дивитися фото
фото Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850, FISKARS 112850, Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 фото товару, як виглядає Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 дивитися фото фото Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850, FISKARS 112850, Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 фото товару, як виглядає Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 дивитися фото фото Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850, FISKARS 112850, Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 фото товару, як виглядає Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 дивитися фото

Код товара: 17708

Наявність: Немає в наявності

Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850

Ціна: 2582 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

FISKARS 112850 & ndash
модель вдосконалена запатентованим 3-х ступінчастим храповим механізмом PowerStep, який автоматично активується, коли це необхідно. Завдяки йому Ви зможете обрізати навіть досить товсті гілки максимум в три прийоми. Даний інструмент має контактну ріжучу головку, тобто рухається верхнє лезо, яке впирається в нерухому нижню пластину. Верхнє лезо виготовлено з вуглецевої сталі і покрито тефлоном, нижнє & ndash
з композитного матеріалу FiberComp. Під прямим кутом робить акуратний зріз, не травмуючи рослина. Рукоятки FISKARS 112850 на кінцях покриті SoftGrip & trade
- це гладке, але не ковзне покриття, яке гарантує зручний надійне захоплення і хороше зчеплення з вашими долонями в будь-яку погоду. Вони також спеціально подовжені для більш комфортної роботи. І навіть якщо Ви випадково забудете цей Гілкоріз на вулиці не біда, він зовсім не боїться корозії.

Можна з упевненістю сказати, що це один з основних інструментів кожного люблячого себе садівника, будь то просто любитель або садівник зі стажем. Дана модель найкраще підійде для різання сухих і твердих гілок чагарнику, дерев і рослин з товстим стеблом, а також для обрізки багаторічних товстих гілок. Максимальний діаметр різання & ndash
40 міліметрів.

  • Храповий механізм & ndash
    PowerStep
  • Гострі леза
  • Практичні ручки
  • Мала вага
  • Підвищена зносостійкість.

Купити Гілкоріз посилений храпових FISKARS 112850 за доступною ціною Ви можете в Києві, зробивши попереднє замовлення на сайті. Також Ви можете оформити доставку в будь-яку точку України.

 

 

Ворона любить м'ясо, собака любить сир ... Ммм, нічого не наплутав? Здається ні. У будь-якому випадку
одномісний матрац-ліжко Campingaz QuickBed Double
любить спини. Так-так, не дивуйтеся - саме спини. Гей, ти, всерой футболці і в окулярах - я ж просив не дивуватися! А він здивувався. Гаразд, пробачимо і забудемо. Про що я? Ах, так - любить спини. А все через спіральної структури.

 

Спіральна структура означає, що вага тіла розподіляється по всій поверхні матраца. Якщо ви сядете на край, він не сплющиться і не прогнеться. Все залишиться на своєму місці - як Великий Каньйон або Ленін в Мавзолеї. Крім того, досягається ефект, як від ортопедичного матраца. Спина буде щаслива.

 

Міцний матеріал захищений від проколювання - тепер проколоти буде складніше, доведеться викликати бригаду тренованих їжаків.

 

 

Область застосування:

 

Відмінно підійде для відпочинку на природі або на море. Також може використовуватися в якості додаткового спального місця на дачі або будинку.

 

 

Особливості моделі:

  • Ремкомплект
  • Спіральна структура
  • Клапан з подвійним захистом Double Lock.

 

Приваблива ціна Campingaz QuickBed Double дозволяє купити матрац-ліжко прямо зараз, заповнивши заявку на сайті або зателефонувавши за вказаним телефоном. Доставка здійснюється в Києві і по Україні.

 

Виробники можуть змінювати технічні характеристики товару без нашого відома. Тому, краще уточнюйте усі питання, що цікавлять деталі у наших менеджерів - телефон на сайті.

Додаткова інформація
Країна виробник Финляндия
Технічні характеристики
Діаметр зрізу 40
Фізичні характеристики
Розміри 570
Вага 0.690
Общее
Категория: Секатори гібридні інвертори для СЕС
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: