в корзину

Корзина покупок
 
фото Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054), НАСОСЫ ПЛЮС ОБОРУДОВАНИЕ PN-X (412054), Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054) фото товару, як виглядає Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054) дивитися фото
фото Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054), НАСОСЫ ПЛЮС ОБОРУДОВАНИЕ PN-X (412054), Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054) фото товару, як виглядає Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054) дивитися фото фото Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054), НАСОСЫ ПЛЮС ОБОРУДОВАНИЕ PN-X (412054), Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054) фото товару, як виглядає Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054) дивитися фото

Код товара: 19720

Наявність: Є в наявності

Поплавок НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X (412054)

Ціна: 448 грн.
 

Для замовлення натисніть кнопку "Kупити"


Доставка і оплата


Самовивіз (уточнювати): Одеса, Дніпро, Київ.

Україна: склад перевізника Нова Пошта

Варіанти оплати: післяплата, карта, рахунок-фактура СПД, рахунок-фактура з ПДВ.

Поплавок для насоса НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X -
це невигадливий помічник і друг Вашого насоса. Це пристосування допомагає контролювати рівень рідини в будь-якому резервуарі, включаючи насос для відкачування, коли рівень води падає. Пристрій виготовляється з високоякісних матеріалів, стійких до зносу і корозії, саме тому поплавець розрахований на постійне перебування в рідини, не залежно від її температури або типу. Принцип роботи цього пристрою досить проста: коли рівень води піднімається, а поплавок в якийсь момент виявляється під водою, замикаються електричні контакти, які включають насос.

Поплавок для насоса НАСОСИ ПЛЮС ОБЛАДНАННЯ PN-X застосуваяется в комплекті з самим насосом, його основне призначення включати насос при досягненні встановленого рівня води в резервуарі.

  • Невелика вага і габарити
  • Простий в установці і експлуатації
  • Невимогливість до умов експлуатації
  • Немає потреби в техобслуговуванні
  • Екологічно чистий і безпечний
  • Безшумна робота.

Інформація на e-ctr.com.ua є ознайомчою. Якщо Вас зацікавила ціна на даний товар, Ви можете купити його, заповнивши відповідну заявку на нашому сайті або зателефонувавши за вказаним телефоном. Доставка товару здійснюється по Києву та іншим регіонам України.

Додаткова інформація
Комплектація Установочный груз.
Гарантія 12
Технічні характеристики
Довжина кабелю 5
Максимальний струм 10
Общее
Категория: Водопостачання
Немає відгуків про цей товар.
Написати відгук
Ваше Ім’я:



Добре


Недоліки:


Ваш відгук:
Додати фото
Ссылка на фото:
Введіть код, вказаний на зображенні: